Hoi iedereen, dit is mijn allereerste bericht.

Hierbij wil dus ook graag iedereen het beste wensen. Ik wens dus iedereen een super goede gezondheid, grote vreugde en overvloed in jullie leven.

Zoals jullie al hebben gezien. Ben ik heel druk bezig met het uitbouwen van deze vernieuwde website.

Waardoor we binnen kort ook helemaal live zullen gaan. De nieuwe front-end en back-end is klaar voor gebruik. Bij deze ga ik ook even toelichten wat deze website representeert.

VFhealingcenter is een organisatie die de mensen graag wil helpen in hun groei van de spiritualiteit. Niet alleen door Medium of Paragnost te zijn. Maar simpel weg een lichtwerker die de mensen helpt met hun spirituele groei en ontwikkeling.

De spirituele groei houd onder andere in. Dat we ons verder gaan ontwikkelen en energetisch gaan genezen van blokkades, karma, negatieve gedachten, en nog veel meer wat ons pad kruist. Nu dit is maar een klein stukje informatie uit de groei. Daar komen binnen kort nog nieuwe artikels van uit.

VF-Design is ook een onderdeel van de Violet flame healing center website. We bieden dus ook websites aan die op een heel simpel en eenvoudige manier met de klant op gezet kan worden. Doordat we nu een gemakkelijk systeem hebben ontwikkeld en dit combineren met een unieke begeleiding.

Alleen stop het daar niet bij. We bieden dus ook grafische diensten aan. Zoals het ontwerpen van banners, promotie materiaal. Dit alles kunt u terug vinden op onze site.

Bij deze ga ik het nu even laten, allemaal een fijne 1ste januari en tot heel binnen kort.