in de ban van Corona

Corona - Covid-19

Zozo hier zijn we dan eindelijk met onze tweede post en wat voor een!

Zoals de titel ook al aanhaalt is het overduidelijk Corona en Covid-19 Hype.

Een besmettelijk virus dat op dit moment de wereld in bedwang houd, in België hebben ze een Lock down in Nederland dan weer niet echt, Duitsland dan weer wel en zo heeft ieder land zijn eigen manier hoe ze de mensen gegijzeld kunnen houden in hun eigen huis.

Het virus maakt doden en dat klopt ook en dat er dan ook wat regels zijn om jezelf dan te beschermen is ok, alleen het moet niet te gek worden. De meesten hebben hun familie en kennissen kring al een hele tijd niet meer gezien hierdoor. En dat zorgt dan voor emotionele op kroppingen. 

De wereld lijkt wel een oorlogszone te zijn geworden. Met veel doden en dodelijke grafieken van ziekenhuizen waar Mondmasker oorlogen zijn gevoerd. Dit door de tekorten van beschermingsmateriaal. Dan hebben we nog de WC papier hype ervaren. Wat daar de bedoeling van geweest is, is me tot op heden nog steeds niet duidelijk. Alleen gaf het weer eens een beeld van dat mensen gaan hamsteren. Dit was voor een groot stuk ook terecht, alleen hadden ze wat meer geleidelijk mogen hamsteren met beperkingen die best van de winkels zelf zou op gelegd worden. 

Het punt wat ik even hier wil aanhalen door dit op te sommen is om de mensen ook te laten merken dat er leer curve was bij de instanties. En dat er stil aan oplossingen komen en versoepelingen en het wordt tijd dat we onze vleugels weer mogen uitslaan en onze geliefden en vrienden weer mogen terug zien.

Maar hopelijk heeft deze tijd ook voor iedereen heel veel goeds kunnen doen, zoals bezinnen, transformatie, meditatie, samen hokken,… en nog veel meer. Zo heeft ieder zijn ervaring van deze Lock down, Lock down light of niet Lock down er bijna op zitten. Het meeste wat ik gemerkt heb dat in België nog al veel actie is geweest rond deze Lock down en in Nederland het allemaal wat soepeler ging. Maar welke actie wat er genomen is heeft toch steeds als doel gehad de zwakkere mensen te beschermen en voornamelijk de mensen in de risico groepen.

Maar waar komt het virus nu vandaan.

Vele zeggen dat “het komt uit China” en het is gemaakt in een Lab in Wuhan. Dan lees ik weer andere dingen dat het komt van vliegtuigen die een virus uitstoot, vervolgens hoor ik een fantastische verhaal over vleermuizen. En dan gooien de mensen er nog even de uitrol van het 5G netwerk tussen. 

Dat we daarvoor binnen moeten blijven. Hierdoor worden wij mensen dan in angst modus geplaatst door de media en de social media. Wat op zich niet goed is voor onze ontwikkeling. Maar als we de mainstream media moeten geloven is het een virus dat langzaam geëvolueerd is tot het virus dat het nu is. En dat ga ik ook niet kunnen tegen spreken allemaal aangezien ik ook geen wetenschapper ben met een lab om het te bevestigen. Alleen werd mij ooit gezegd je moet niet alles blindelings geloven, de waarheid staat tussen de regels door geschreven.

En stel we gaan er van uit dat het gemaakt is een Lab, zou het dan niet kunnen dat het gemaakt is in het verleden door een buitenaards ras of een beschaving die hier niet meer aanwezig is. Dat restanten zijn vrijgekomen uit de ijskappen die er in bevroren waren. Doordat de Aarde nu in opwarming is.

En het is een mogelijkheid dat het gemaakt is in een Lab, Alleen heb ik daar een apart gevoel bij en vraag ik me af of het niet een virus is uit de oudheid. Aangezien de pool kappen aan het smelten en zijn. En dat het daar op geslagen zat om weer vrij te komen.

Zo zag ik een paar dagen geleden een filmpje op YouTube van The 5th Kind “The “TRUTH” Behind The Fiction.. Archons – Dark Satanic Forces of Control | Star Trek” en dat heeft me dan nog meer aan het denken gezet in de zin van er wordt op een gegeven moment gesproken over dat we ooit al technologisch geavanceerd waren. Maar dat ze te veel kabaal maakte door radio golven de ruimte in sturen en een niet zo vriendelijk ras dat op pakte. Waardoor ze dus ook op bezoek kwamen en ons dan maar terug naar het steen tijd perk heeft gebombardeerd. Hoe dat ze dat gedaan hebben is me net duidelijk aangezien er toch nog veel monumenten als piramides zijn over gebleven. En het geeft mij gevoel ook aan dat het misschien in de richting is geweest van een biologisch uitroeimiddel. En dat er mensen nu nog steeds voor vatbaar zijn heeft misschien er mee te maken dat er een sleutel mechanische zit in de mensen die er aan sterven.

Maar wie zal het zeggen.

Zo hier ga ik het dan bij laten. Dank je voor uw tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *