Een jaar later covid-19

Als jullie hebben kunnen zien is Covid-19 nog steeds daar.

Jammer genoeg worden we door dit virus van onze vrijheid beroofd. We kunnen niet meer buiten gaan zonder ons te verantwoorden. Dat heeft als gevolg dat we vereenzamen, geïsoleerd en wanhopig worden naar betere tijden.

Werken word zelfs moeilijker gemaakt! Wat als gevolg heeft dat we minder inkomsten hebben.

De staat geeft maar weer eens geld uit dat ze niet hebben. Subsidies hier subsidies daar. Het lijken wel aalmoezen voor de kleine burger. En ook de zelfstandige hebben het hier door ontzettend moeilijk. Horeca dicht! Entertainment dicht! Avondklok! Contact beroepen dicht.

Zelf even naar de dokter gaan of ziekenhuis is al een hele opdracht geworden. Corona hier Corona daar, ben je getest? Nee, ja dan ga je maar eerst even laten testen misschien heb je Corona, 2 tal dagen later. Nee, geen Corona. Ja nu word het moeilijk neem maar een paracetamol. En zo gaat het maar door.

Scholen ook zo iets, in het begin bleek het Corona virus zo slim te zijn dat het stopt aan de grens met school. Nee kinderen kunnen niet geïnfecteerd worden. Tja dan maken we toch een variant Brexit Corona of de Britse variant. Nu wordt er dan wel meer op gelet en gaan ze kinderen ook testen. Waw, klink allemaal nog al scifi als je het mij vraagt. Maar dat terzijde.

Kom we ontwikkelen in record tijd een vaccin! Nooit eerder is er zo snel een vaccin geweest. Raar er zijn nog zo veel ziektes en daar gaat het niet zo snel met het onderzoek. Hmmm, toch enkele bedenkingen bij.

Top we kunnen beginnen met vaccineren. Oja vergeet niet in tussen tijd komen er nieuwe nog twee varianten in het nieuws de zuid Afrikaanse en de Braziliaanse Covid-19 variant. Oei is dat niet wat racistisch? Hadden ze niet gewoon een letter kunnen er achter zetten. Nu word seffens nog moeilijk gedaan. Over je uiterlijke.

Maar geen nood de vaccin kan worden aan gepast! Dat kan snel op 14dagen tijd. Oja, is overal dan het 5g netwerk actief. Waar ze het ik de aanvang van de Corona over hadden, de komplot Denker.

Of zit er misschien toch een waarheid. Gelijk men ook wel eens zegt achter elke waarheid schuilt een andere waarheid.

Nu als in dit allemaal zo zie. Begin ik me, ook wel wat vragen te stellen hier over. Wat mogen we nog geloven. Zelfs wanneer grote bedrijven eigenlijk boven de regels gaan staan. Zomaar twitter account en facebook account gaan uitschakelen of blokkeren. Zoals Donald trump heeft ervaren. Nu je laat de stier los in een porseleinen winkel en daar na ga je klagen dat er servies breekt. Nu we weten ook dat er soms wel heel straffe taal werd gebruikt. Alleen opzetten voor geweld en alle andere. Keur ik totaal niet goed.

Laten we het nog even over het mondmasker hebben. Dat hebben we vorig artikel ook even over gehad. Sjaals en bandana geschrapt wegens voldoende mondmasker. Duitsland FFP2 maskers. België hmm die hebben geen nut. Je moet aan teveel voorwaarden voldoen om die te dragen. Te moeilijk voor de Belg. Laat het maar over aan de Duitsers. Die hebben meer ervaring.

Zo kunnen we nog uren gaan. Alleen kom ik tot een besluit dat we samen moet strijden tegen dit virus.

Maar ook tegen onze interne blokkades. Want we leven in een tijd dat veel gebeurt en veel gaat veranderen. En verandering brengt angsten met zich mee. En die doorbreken kunnen we allemaal samen door elkaar te helpen.

Nu in ga het hier bij laten. Succes en stay in the light.

PS: Laat Covid-19 je leven niet overnemen.

Groetjes VFHealingCenter.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *