het goddelijke en engelene

Je negatieve energie die je opwekt door verschillende externe oorzaken. Geeft als gevolg dat je je slecht gaat voelen. Alleen kan je die gevoelens best zo snel als mogelijk los laten. Daarom kan je best je gedachten gaan verzetten door even wat anders te gaan doen.

Even wat anders doen. Hmm das niet even makkelijk. Want we blijven toch steeds weer er aan denken. Dan is het goed om er even over te platen met iemand, als dat dan even niet kan. Schrijf je het gewoon even op.

Je kan beginnen met waar komt het vandaan? Wie of wat zorgt hiervoor? Wat kan ik er aan doen? Welke stappen kan ik nemen? Komt het door mijn verleden? Komt het door een karmische verleden? Wanneer ja daar al achter bent gekomen alleen of met je gesprekspartner. Dan kan je gaan kijken wat kunnen we er aan doen.

Is het energetisch waar je negatieve energie van komt. Dan kan je een afspraak maken bij een lichtwerker, om een behandeling te starten.

Is het iets van jou verleden nu. Kijk of je in contact kan komen, om een dialoog te starten en samen er uit te komen.

En ja het is niet altijd even makkelijk om de stappen te zetten naar een Nugteren oplossing. Toch is het nodig. Om ons einddoel in het leven te bereiken.

Kan je de kracht moeilijke vinden? Vraag dan de God, Jezus Christus, Aartsengelen, Engelen of verheven Lichtmeesters voor hulp. Om je in deze opdracht te helpen.

Mantra’s zijn ook manieren om je energie terug op pijl te krijgen, zodat je terug over kan gaan tot actie.

Je kan zelf mantra’s maken die je keer op keer herhaald. Of je kan op zoek gaan naar mantra’s die jouw een goed gevoel geven.

Ik hoop dat ik hier iemand heb kunnen mee helpen met dit artikel over loslaten. Er zijn nog zoveel andere manieren om hier aan te beginnen. Maar dat laten we voor ons volgende artikel.

Nu laten we de negatieve energie los…. En denken we aan positiviteit.

Veel licht en liefde

vfhealingcenter.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *