Hey hey weer eens iets wat we tegen komen. De avondklok. Waar staat die eigenlijk voor? Is deze echt om ons te beschermen tegen de onzichtbare vijand? O en wie is die vijand van de mensen dan?

Toen in België begonnen werd met de avondklok schrok ik. Alleen zijn ze in Vlaanderen dan wat schappelijke gebleven en hebben ze beslist om twaalf uur middernacht. Wallonië daar en tegen maakt dan weer de keuze van 10 uur s avonds. Maar de Nederlander in Den haag werd jaloers hierop en besloten 9:00 in de avond.

De vraag wat speelt is meer van waar maken ze het ons zo moeilijk. Zijn er dan echt geen snellere oplossingen. Zoals besproei iedereen met het vaccin dat tegen de Corona werkt. Er word zoveel uitgestoten in de lucht. Waarom dan niet op die manier.

Och de farmaceutica en de mondmasker firma’s hebben ook inkomsten nodig.

Maar de rest van de bevolking hoeft niet te leven. Want slaven zijn makkelijker in de maatschappij van vandaag. Zorg dat ze schulden hebben. Die er voor zorgt dat ze niet te veel kunnen doen.

Snoer ze de mond. Hang ze vast anders kunnen wij de rijke. Niet meer leven. Want wij hebben toch te weinig met al die zes en meer cijferige getallen op hun rekening.

We leven in deze maatschappij om te overleven en niet om te leven. Waaronder ik zelf soms het gevoel heb geleefd te worden door de maatschappij. Want iedereen draait maar mee in de carousel. Nieuws op tv, nieuws in de kranten, social media en nog veel meer geeft hier de aanleiding toe. Houd afstand, word eenzaam, praat niet meer meer met je familie of naaste.

Daarom proberen wij als mensen ons te verzetten op allerhande manieren. Protesten en rechtzaken, ook al brengen die niet veel in beweging. Waardoor ze worden afgeblokt. Kijk maar in Nederland daar zijn ze ook naar de rechter gestapt voor de avondklok aan te vechten. Joepie gewonnen…. Paar uur later Ola wacht even. Het gaat niet door. En dan zie je wie de macht heeft. Ongelooflijk de ongeloof waardigheid wat daar ge creëert word. Nu weer terug naar af. Dan doen we al zo ons best om de besmettingen om laag te krijgen zien we het zakken. Ja dan gaan we maar extra testen. En we zien wel wat het word. Hou het volk in je macht en geef ze geen kans om hier uit te komen.

Hier laat ik het weer even bij.

Deel gerust onze berichten.

Samen sterk en keep safe.

Groetjes vfhealingcenter.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *