Ik ben gevoelig, wij zijn gevoelig. Samen zijn we gevoelig.

Door dat we allemaal gevoelig zijn wil dat niet zeggen dat we het allemaal het zelfde ervaren.

We leven in zo een snelle maatschappij waar iedereen maar moet racen om doorheen zijn dag taken te komen. Wat als gevolg geeft dat we ons zelf vergeten.

Dan kan het zijn dat je door de vele invloeden die van binnen en buiten komen. Volledig tot stilstand komt. Ook al wil je steeds verder en verder vooruit. Maar het lukt niet…

Neem dan even de rust en de tijd. Zet je zelf even op eerste plaats. Ga even even reflecteren. Wat er in je omgaat en wat er rond om je gebeurt. De tijd die daarvoor neemt maakt niet uit maar neem die gewoon even.

Zet je wat rust geven de muziek op. En luister er naar. Probeer dan even aan niets te denken. En zet de gedachte even uit. Vervolgens probeer dan in gesprek met je zelf te gaan.

Aan gekomen in deze trance luister naar wat er echt speelt met je.

Als gevolg heb je veel gehoord wat er speelt en moeizaam gaat. Neem deze gedachten vervolgens. En visualiseer een cirkel van witte licht rond om jezelf en maak een tweede cirkel van wit licht die je voor je plaatst. Daar plaats je dan je zelf in en vraag je vergeving aan je zelf voor alles wat je jezelf bewust of onbewust heb gaan gedaan. Vergeef me. Dan laat je de cirkel voor je opstijgen en geef je deze aan het universum over.

Om nu maar stilaan terug naar het hier en nu.

Ontwaakt terug met volle moed en energie om er weer tegen aan te gaan.

Veel succes met deze tekst. Mogen de engelen jou de lezer begeleiden in deze bovenstaande handeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *