Na een periode van enige drukte weer een wat tijd om een artikel te maken.

Zo ervaren we steeds nieuwe dingen op ons pad. We werken we verdien een beetje en dan komt het weer. Het is net of ze het kunnen ruiken denk ik persoonlijk. Het gaat financieel even wat beter denk je… Nee hoor krijg je weer een Financiële klap te verduren. Probeer je dialoog te krijgen, alleen gaat dat niet zo als het hoort.

Zijn dat de ups en dows dan. Is ons leven alleen maar valuta waard in deze maatschappij. Corona zorgt voor een grote financiële kater.

Dan hoor je dat België zijn eigen terrorist heeft. Uit eindelijk heb ik een stuk van zijn afscheidsbrief kunnen lezen. Als je dat leest begrijp je, je gek kan worden door vervelende en ongezonde situatie.

Want de staat heeft het toch steeds op de kleine man gemunt.

Word een mens dat niet automatisch rebels tegen het systeem.

Of willen ze echt er voor zorgen dat we schaapjes zijn. Laat ons toch in vrede leven. En niet opgejaagd worden door de regeringen, multimedia, multinationals en de media.

Want bij hun draait het allemaal rond geld. Het moment dat je een beetje gespaard hebt pakken ze het weer van je af.

God heeft ons een wereld geven en mensen hebben zich er baas overgemaakt. Word het niet eens tijd voor een grote reset van de maatschappij in deze wereld. Zodat iedereen zijn vrijheid weer krijgt.

Mogen we ook gewoon leven zonder beperking, geweld, geld enz…

Veel mensen hebben er last van niet alleen ik maar ook andere lot genoten. Spiritueel zijn we hier op missie om mensen te helpen groeien naar het licht.

Maar is dat wel mogelijk op deze manier. Wanneer je op komt voor vrijwel en harmonie wordt je de mond gesnoerd.

We hebben een lange periode in Lockdown gezet. En toch heet het niets veranderd. De rijken nemen het nogsteeds op voor de rijken. En de gewone mens die probeert maar alle touwtjes aan elkaar te knopen.

Soms heb je een droom maar het moment dat ze zien dat je iets anders doet door beter te willen zijn dat de bloedzuiger en de geld kloppers. Zorgen ze langs alle kanten er voor dat er gefaald word. Is deze mensheid wel instaat om te veranderen en elkaar de hand te geven om te groeien . Ja we maken fouten en willen deze ook herstellen. Maar wanneer je aan de grond zit hoe wil je dan er boven op komen. Je maakt een klim omhoog en ze zien je beweging. BAM daar word je weer onder uitgehaald. Hoe vaak kan een mens dat aan?

Dus eigenlijk leven we niet maar zijn we allemaal een cola automaat wanneer er geld in stopt voelen we ons goed. Maar het mag niet te veel zijn. Want anders zouden we eens kunnen groeien. Dus wij robotten leven niet. Ze zijn zo gemanipuleerd van de maatschappij en andere. Dat we eigenlijk leven voor en om geld.

Alleen wanneer nesara en gesara door breekt kan er verandering komen….

Maar dat is nog afwachten, want daar verdienen de grote niets aan.

Laten we allemaal opstaan en ons veranderen ook ik want eigenlijk ben ik klaar met deze maatschappij.

Geef liefde aan elkaar help elkaar. En laten we daar van uit gaan dat het kan en mogelijk is.

Dank je voor deze klaagzang te lezen.

Ga in licht en liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *