Onze groei

vfhealingcenter violet phoenix

Hoi, ik ben John en Lichtwerker. Woonachtig in Limburg. Ik ben 38 jaar oud.
Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd geweest in het spirituele. Zelf ben ik ook HSP.
Maar in 2012 is mijn transformatie gestart door mijn eerste energetische behandelingen te ondergaan en vervolgens nog verdere behandelingen te krijgen.

Ook heb ik in die periode de violette vlam van Saint-Germain leren kennen. Deze ben ik toen ook beginnen te gebruiken. Voor het transformeren van negatieve energieën om te zetten naar positieve energie.
Waar ik vervolgens ook weer veel van geleerd heb. Zo had ik in 2013 mijn eerste inwijding in reiki gekregen. Dat heeft voor mij veel vernieuwing met zich meegebracht. Waardoor ik ook reiki op mijn eigen kon uitvoeren en zo ook mijn intuïtie heeft kunnen groeien.
Door deze uitzuivering ben ik ook Spiritueel aan groeien.

vfhealingcenter saint germain violet flame
engelen bescherm ons dagelijks
violette vlam healing met handoplegging

Daar heb ik het dan ook een hele periode bij gelaten en heb gewoon ook de stroom van mijn leven gevolgd.
In november 2018 krijg ik een ongeval wat mijn leven heeft veranderd. Waardoor ik een heel diepe periode heb meegemaakt. Van pijn en veel migraines. Ik was niet helemaal helder meer. Vanaf die periode ben ik ook meer met het spirituele gaan doen om mijn gedachten op een rijtje te krijgen, zo ook mijn focus te kunnen herstellen.

Dit door meditatie, affirmaties te gebruiken. Verder ben ik toen ook meer met engelen kaarten gaan werken. Door met de kaarten te gaan werken kreeg ik ook intuïtieve boodschappen door voor andere. Ik ben dus beurzen gaan doen om deze nieuwe passie te uiten naar andere. Hierdoor ben ik dan nog meer met de spiritualiteit bezig geweest. Ik heb nieuwe mensen leren kennen. Ook ben ik mensen hierdoor ontgroeid.
Door deze groei ben ik ook met andere tools gaan werken. Intuïtieve kaarten Weg van de ziel.

vfhealingcenter limburg
zeg van de ziel violette vlam consult

Verder heb ook de lenormand kaarten leren gebruik en ben ik vervolgens Rana George lenormand kaarten tegengekomen. Dit prachtige dek kaarten werkt zalig.

Spirituele groei

Afgelopen maand november 2019. Heb ik weer nieuwe stappen gezet in mijn ontwikkeling en groei in mijn leven. Zo ben ik toen begonnen met het ontwikkelen van een nieuw product en een nieuw kaarten deck. Dit door dieper in me zelf te keren.
De voorbereiding van het kaarten dek is bijna rond. En ben nu aan het kijken om dit kaartendeck in productie te brengen.

volg ons op facebook.