Een kaart legging met Lenormand reading

VFhealingcenter Kaartleggingen met lenormand kaarten

Met deze kaarten is er de mogelijkheid om hele diversiteit aan leggingen te bekomen. Je hebt grote leggingen, als ook kleine en gedetailleerde leggingen. Deze kunnen dus ook voor diverse doel einden gebruikt worden. Ze kunnen je inzichten geven in je toekomst. Wat er te gebeurenstaat of wat je kan verwachten. Maar het kan ook gebruikt worden voor vragen te beantwoorden. Als ook een leidraad bij een Heeling sessie.

Alternatief voor een persoonlijke kaart legging met Rana George Lenormand

Zoals met de standaard Lenormand kaarten is er ook een alternatief wat ik gebruik. En dat is de Rana Goarge dek. Deze voelen voor mij zeer intuïtief aan en geven me ook een gevoel dat ik meer verbonden ben met de persoonlijke energie van m’n client. Ook hebben ze iets magisch door de levendige kleuren en de hun afwerking met goud. Ze zijn over het algemeen hetzelfde als een standaard dek van Lenormand. Alleen hebben ze nog extra kaarten bij dit dek zitten. Die zorgen dan ook weer voor diepgaande inzichten. 

Vfhealingcenter Rana george kaart reading

De helende kracht van engelen

vfhealingcenter kaartlegging met engelen

Werken met engelen kaarten is ook heel fijn en geeft je ook weer inzichten. Zo kun je ze gebruiken als dag kaart. Maar je kunt er ook een eenvoudige legging mee doen, zoals 4 kaarten trekken. Waar in het op zet zit van de eerste kaart is het verleden en vorige levens, dan het heden en vervolgens de toekomst. De laatste van de vier de kaarten wordt dan ook de overkoepelende kaart, die het verhaal compleet maakt. Ook kunnen ze gebruikt worden als dag kaart en de boodschap uit het boek je lezen of intuïtief in voelen.

De Weg van de Ziel

De Intuítie kaarten van de Weg van de Ziel zijn leuk en handige wanneer je een reading doet op Ziels niveau, zoals waar je ziel vandaan komt en waar je op dit moment staat in je leven op zielsniveau en ook waar je ziel naar toe wil evolueren.

Bij gebruik van deze kaarten worden er 4 kaarten getrokken. 

  1. Verleden
  2. heden
  3. toekomst 
  4. overkoepelende

Waardoor een prachtig opbouwend reading bestaat voor je spirituele groei verder uit te bouwen tot een volledig lichtwezen van wit licht.

zeg van de ziel violette vlam consult

Spirituele Inzicht

VFhealingcenter maakt ook gebruik van deze kaarten

De spirituele inzicht kaarten zijn heel leuk en geven prachtige inzichten bij het afsluiten van een reading. 

 

Over ons

Meer informatie vind u op onze about pagina. 

Ook kun je ons volgen op facebook.