Violette vlam van Saint Germain

Wat doet de violette vlam?

Ooit gewenst dat er een manier was dat je je fouten uit het verleden kon wegvagen?

Terwijl je niet terug kunt gaan in de tijd. Geeft de violette vlam je de mogelijkheid om dit aan te pakken. Wat kun je hier mee doen? De oorzaak en zelfs de herinnering van onze fouten uit het verleden te transmuteren. De violette vlam verandert negatieve energie in positieve energie. De duisternis naar het licht.  Ook kun je “het lot” in kansen omzetten. De vlam transmuteert ook de daaruit voortvloeiende “karma”.

violette vlam saint germain

In het algemeen moeten de meeste mensen hun schuld betalen aan het leven. Door belangeloos anderen te helpen, of door te werken met  tegenslagen die op hun weg komen, of door ziektes of andere vormen van persoonlijk leed. Maar het hoeft niet altijd zo te zijn, met de violette vlam is het mogelijk dit te transformeren of te verminderen.

Vandaag de dag ontdekken we meer en meer over hoe onze gedachten en emoties een invloed kan hebben op onze gezondheid. Onderzoek heeft aangetoond dat haat en andere negatieve gedachten en gevoelens daadwerkelijk een overtollige hoeveelheid zuur in ons lichaam aanmaakt, waar mee het lichaam niet overweg kan. Deze negatieve gedachten en gevoelens hebben vaak de oorsprong in de emotionele psychologische problemen. Hier kan de Violette vlam helpen en dit oplossen. De littekens van oude pijnen en pijnlijke herinneringen kunnen worden geheeld en ontbonden. Dit wanneer de helende balsem van de violette vlam wordt toegepast.

Onze acties in het verleden – zowel goede als slechte – keren steeds terug naar ons. Dit is de wet van karma. Deze onpersoonlijke kosmische wet heeft als gevolg dat we alles wat we doen volledig in een cirkel om ons heen resoneert. Kort weg ” what goes around comes around.”

laathet van het universum binnen komen

Op het fysieke niveau helpt ze onze karma te helen, zodat de kwetsbaarheid voor ziektes en aandoeningen verdwijnt. Maar de echte oorzaken van ziekten zit in onze mentale, emotionele en spirituele toestand.

photoshop collage violette vlam